07
Jun
11

[GPX] Come In The Midnight

Artwork by Pea @yestory
Don’t Claim this as yours, Don’t Hotlink, and Do Not Post it in Other site.
Thanks, and Comment are welcome…

Image and video hosting by TinyPic

Sungmin and Yoona=Rare pairing ke ke Onew And Sica are Love… hihi

Image and video hosting by TinyPic

Advertisements

2 Responses to “[GPX] Come In The Midnight”


  1. June 8, 2011 at 12:51 pm

    Beautifuuuuull~ just purrrfeeeeectt!! 뉴뉴
    oke. saya resmi ogah maen photoshop lagi ㅠㅅㅠ don’t have the confidence~ ^ㅂ^
    saya mau dong berguru ma kamu, Pea~ ㅡㅂㅡ

    Right. rare. but that’s what i love *ㅂ*
    *bikin FFnya Peaaaa*

    and onsica… is pure LOVE~ please, please do come into his/her heart!! XDD

    P.S: kenapa si onsica ga pernah duet lagi sekarang??
    saya pengen denger mereka duet lagu R&B *.*
    moga di SMTown ntar2 ada duetnyaaa *amin*

  2. 2 Pea
    June 8, 2011 at 1:50 pm

    ya yah…Mee jadi pundung…ayolah, kita saling berguru.. *nah lo
    iya iya Onsica kenapa tak duet lagiihhhh? aku udah ketagihan ama one year later… sekalian aja itu judul diatas ‘If you come into my heart’ jadi lagu duet mereka..*gubrakkk


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


RULES

Image and video hosting by TinyPic

Imagination Day

June 2011
M T W T F S S
« May   Jul »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Fiction Categories

Looking For My Lovers

  • 63,034 Lovers

Tweeted

  • أمسينا وأمسى الملك لله والحمد لله، لا إله إلا الله وحده لا شريك له، له الملك وله الحمد، وهو على كل شيء قدير (وحين يصبح أصبحنا و أصبح) #أذكار 13 hours ago
  • كان النبي إذا أخذ مضجعه من الليل قال:اللهم باسمك أموت وأحيا فإذا استيقظ قال: الحمد للّه الذي أحيانا بعدما أماتنا وإليه النشور- حديث صحيح 14 hours ago
  • فاذكرونى أذكركم #نشر_سيرته #الذكر twitpic.com/awcc3s #ﷺ 16 hours ago
  • تبارك الذي إن شاء جعل لك خيرا من ذلك جنات تجري من تحتها الأنهار ويجعل لك قصورا (١٠) – سورة الفرقان #Quran 22 hours ago
  • اللهم إني أمسيت (أصبحت)أشهدك وأشهد حملة عرشك وملائكتك وجميع خلقك،أنك أنت الله لا إله إلا أنت وحدك لا شريك لك، وأن محمدا عبدك ورسولك #أذكار 1 day ago

%d bloggers like this: