07
Jun
11

[GPX] Come In The Midnight

Artwork by Pea @yestory
Don’t Claim this as yours, Don’t Hotlink, and Do Not Post it in Other site.
Thanks, and Comment are welcome…

Image and video hosting by TinyPic

Sungmin and Yoona=Rare pairing ke ke Onew And Sica are Love… hihi

Image and video hosting by TinyPic


2 Responses to “[GPX] Come In The Midnight”


  1. June 8, 2011 at 12:51 pm

    Beautifuuuuull~ just purrrfeeeeectt!! 뉴뉴
    oke. saya resmi ogah maen photoshop lagi ㅠㅅㅠ don’t have the confidence~ ^ㅂ^
    saya mau dong berguru ma kamu, Pea~ ㅡㅂㅡ

    Right. rare. but that’s what i love *ㅂ*
    *bikin FFnya Peaaaa*

    and onsica… is pure LOVE~ please, please do come into his/her heart!! XDD

    P.S: kenapa si onsica ga pernah duet lagi sekarang??
    saya pengen denger mereka duet lagu R&B *.*
    moga di SMTown ntar2 ada duetnyaaa *amin*

  2. 2 Pea
    June 8, 2011 at 1:50 pm

    ya yah…Mee jadi pundung…ayolah, kita saling berguru.. *nah lo
    iya iya Onsica kenapa tak duet lagiihhhh? aku udah ketagihan ama one year later… sekalian aja itu judul diatas ‘If you come into my heart’ jadi lagu duet mereka..*gubrakkk


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


RULES

Image and video hosting by TinyPic

Imagination Day

June 2011
M T W T F S S
« May   Jul »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Fiction Categories

Looking For My Lovers

  • 62,839 Lovers

Tweeted

  • وما جعلنا أصحاب النار إلا ملائكة وما جعلنا عدتهم إلا فتنة للذين كفروا ليستيقن الذين أوتوا الكتاب ويزداد الذين آمنوا إيمانا -- سورة المدثر 2 hours ago
  • كان لنبينا سيف اسمه (ذو الفقار) وكان يحمله كثيرا. قبل معركة أحد رأى رؤيا وهي أن فيه كسراً, فأُول بأنه أحد عصبته (وهو مقتل حمزة) #نشر_سيرته 3 hours ago
  • سئل رسول الله صلى الله عليه وسلم أي الأعمال أفضل قال إيمان بالله قال ثم ماذا قال الجهاد في سبيل الله قال ثم ماذا قال حج مبرور #Hadith #ﷺ 5 hours ago
  • إن اللـه لا يظلم مثقال ذر‌ة ۖ وإن تك حسنة يضاعفها ويؤت من لدنه أجر‌ا عظيما ﴿٤٠﴾ -- النساء #Quran 11 hours ago
  • اللهم إني أسألك خير هذا اليوم فتحه ونصره ونوره وبركته وهداه وأعوذ بك من شر ما فيه وشر ما بعده #أذكار_الصباح_المساء #hadith 1 day ago

%d bloggers like this: